Hypnose: Metoder indenfor hypnoterapi og hypnopsykoterapi

 

Nu udkommer den første danske lærebog i hypnose. Den er skrevet af Stig Dankert Hjort som et resultat af hans mangeårige undervisning i hypnose, hypnoterapi og hypnopsykoterapi.

 

Allerede i 1989 udgav Stig Dankert Hjort en af de første danske  indføringer i hypnose: Hypnose - Historie, teknik, anvendelse (Gyldendal 1989). Siden har han skrevet artikler om hypnose bl.a. i  tidsskriftet Psyke og Logos samt i Psykodynamisk Leksikon (Gyldendal 2002).

 

Den nye hypnosebog opfylder et behov, der er opstået på baggrund af de sidste tiårs fornyede interesse for anvendelsen af hypnose. Den giver således et velunderbygget overblik over hypnosens teorier, praksis og anvendelsesmuligheder, som kan læses og studeres af alle med interesse for emnet. 

 

Stig Dankert Hjort, der er formand for Dansk Selskab For Hypnopsykoterapi, har i mange år været medlem af Svensk Forening for Klinisk Hypnose samt The European Association for Hypno Psychotherapy, hvorfra han har modtaget Det Europæiske Certifikat i Klinisk Hypnose (EECH).

 

 

Læs også den sidste nye bog om hypnose af Stig Dankert Hjort (2012):

 

                                     Selvhypnose

 

 

 

 

Behandling med hypnose, hypnoanalyse, hypno-psykoterapi

Telefon: 36 17 27 00; Mobil: 27 63 27 70. Mailto: stigdh@gmail.com

Adresse: Klinik for psykoanalyse og psykoterapi. Jægersborg Allé 16, 3.1.sal, 2920 Charlottenlund.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu

 

Præsentation»

 

Bogens indhold »

 

Downloads »

Hvad kan behandles med hypnose og terapi  »

 

Links »

Nyheder »

 

         Hypnosebog